Детали за огласот

 • Друштво за градежништвопроизводствотрговија и услуги ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ Гевгелија Гевгелија
 • Плата 14000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNIFGM

(НЕАКТИВЕН) - ЕЛЕКТРОМОНТЕР

 • Индустрија: Електроника и Телекомуникации
 • Краен рок: 23-02-2020
 • Гевгелија
Детали за огласот