Детали за огласот

  • Plant-miksСкопје и Струмица
  • Плата по договор
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIOMF

(НЕАКТИВЕН) - АГРОНОМ

Детали за огласот

Потребен агроном ( било која струка )со или без работно искуство за две работни места.

1) Скопје - агроном за работа во земјоделска аптека, место Сопиште

2) Струмица - агроном за презентација и дистрибуција на ѓубрива, со живеалиште од Струмица, Радовиш и околината

Ве молиме вашите СV да ги испратите на следниов меил: plantmiks@yahoo.com или да контактирате на телефонот 070 243 963.

Останати огласи од ист регион