Детали за огласот

 • СИМФОНИ ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје Центар
 • Плата 60000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKIN

(НЕАКТИВЕН) - ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР

 • Индустрија: Менаџмент
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Центар
Детали за огласот