Детали за огласот

 • Приватна здравствена установа-ординација по општа стоматологија и заботехничка лабораторија БИСЕРИ Скопје Карпош
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOJN

(НЕАКТИВЕН) - МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - ТЕХНИЧАР

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Карпош
Детали за огласот