ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

0 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Fragmat Mak

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и работни задачи: В...

Sales Intern

1 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Маркетинг

Регион: Скопје

Оглас: Qpick започнува нова програма за...

сметководител

2 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Eurofast Global Limi...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Скопје

Оглас: Целосен оглас: Eurofast Global L...

Медицинска сестра

3 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Интермед - Арт

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: ПЗУ Интермед Арт има потреба од ...

Електричар

2 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел ...

Индустрија: Енергетика

Регион: Скопје

Оглас: Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скоп...

Практикант - Човечки ресурси

0 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Profil Group

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Скопје

Оглас:   Компанија со долго...

Оператор на машина за печатење

0 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Балон Арт - Скопј

Индустрија: Печатарска

Регион: Скопје - Кисела Вода

Оглас: ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ...

Medicinska sestra so polozen drzaven ispit

0 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Bonaderma

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: ПЗУ Бонадерма, дерматолошко есте...

Vozac so E kategoria

1 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за транспорт...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: Princ Trans ima potreba od vozac...

Шофер на камион со Ц-категорија

2 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТПУ Оскар М ДООЕЛ С...

Индустрија: Дистрибуција и Логис...

Регион: Струмица

Оглас: ДТПУ ОСКАР М ДООЕЛ Струмица има ...

ОПЕРАТОР НА МАШИНИ

1 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Human Resources

Индустрија: нема информација

Регион: Кавадарци

Оглас: Меѓународната компанија за управ...

Возач на автомобил

4 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Human Resources

Индустрија: нема информација

Регион: Кавадарци

Оглас: Меѓународната компанија за управ...

Портир-Стражар

1 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Human Resources

Индустрија: нема информација

Регион: Кавадарци

Оглас: Меѓународна компанија за управув...

Oдржувач на машини

2 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Human Resources

Индустрија: нема информација

Регион: Кавадарци

Оглас: Меѓународна компанија за управув...

Главен сметководител

2 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Human Resources

Индустрија: нема информација

Регион: Кавадарци

Оглас: Меѓународна компанија за управув...

Мајстор за парно греење

0 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Ланд-Сервис ДООЕЛ Ск...

Индустрија: Хигиена и одржување

Регион: Скопје

Оглас: - Хаусмајсторски способност...

Водоинсталатер

2 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Ланд-Сервис ДООЕЛ Ск...

Индустрија: Хигиена и одржување

Регион: Скопје

Оглас:  - Хаусмајсторски спос...

Електричар

0 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Ланд-Сервис ДООЕЛ Ск...

Индустрија: Хигиена и одржување

Регион: Скопје

Оглас: - Хаусмајсторски способност...

French journalist

0 favorite Објавен: 13-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МЕДИАТЕХ САПОРТ ДООЕ...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: MediaTech Support is a new start...

PHP Developer(s)

0 favorite Објавен: 11-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПХП АППС ДООЕЛ

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: PHP APPS - ПХП АППС ДООЕЛ е во п...

Project manager

0 favorite Објавен: 11-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПХП АППС ДООЕЛ

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: ПХП АППС е во потрага по таленти...

Дистрибутер - Струмица

1 favorite Објавен: 11-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Струмица

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистри...

Дистрибутер за кафе - СКОПЈЕ

2 favorite Објавен: 11-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистри...

Возач – дистрибутер

4 favorite Објавен: 10-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Бета Фарм ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопје

Оглас: Бета фарм Дооел Скопје е овласте...

prodavacka

2 favorite Објавен: 10-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Diem Grup

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: с.Негорци, Гевгелија

Оглас: нема информација...

телефонски оператори

0 favorite Објавен: 10-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: WD Company

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: КАНЦЕЛАРСИКА РАБОТА...

АЛКАЛОИД АД СКОПЈЕ ги објавува следните слободни работни места

8 favorite Објавен: 10-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Фармација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Архитект (проектант)

2 favorite Објавен: 09-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за проектира...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: имаме потреба од вработување на ...

Асистент во продажба

1 favorite Објавен: 09-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: КАМАЛА ФРЕШ Друштво ...

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопје

Оглас: Вработуваме асистент за продажба...

Обезбедувач

1 favorite Објавен: 09-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Агенција за обезбеду...

Индустрија: Обезбедување

Регион: Скопје

Оглас: Агенцијата за обезбедување &bdqu...

SQL Specialist

0 favorite Објавен: 09-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: АСПЕКТ ДОО Скопје

Индустрија: Информатика

Регион: нема информација

Оглас: ASPEKT is Software Development a...

Cold Calling Specialist

0 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Agency Y

Индустрија: Маркетинг

Регион: Скопје

Оглас: Agency Y is a lead generation ag...

Механичар

0 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: АМСМ

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопје

Оглас: Сервисни услуги (автомеханичарки, ...

Возач механичар База Струга

0 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: АМСМ

Индустрија: Автомобилска

Регион: Струга

Оглас: Помош на пат, Шлепување и Сервисни...

Агенти за продажба преку телефон

0 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: младинска книга скоп...

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопје

Оглас: Младинска книга, реномирана меѓу...

Program Specialist

1 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Peace Corps North Ma...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: VACANCY ANNOUNCEMENT Peace Corps...