Детали за огласот

  • МориноСкопје
  • Плата 20000
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTHFFFMN

(Неактивен) - ДОСТАВУВАЧ

Детали за огласот

Поради проширување на тимот Пицерија МОРИНО има потреба од:- доставувач на храна.

Се работи во смени: прва смена од 09:00-17:00; втора смена од 16:00-00:00.

Сите заинтересирани нека не исконтактираат на 071 314 363.