Детали за огласот

 • SFC-Скопје Скопје
 • Плата основна+неделни исплати
 • Вид на вработувањеПо договор
 • Број на работни места10
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMNJ

(НЕАКТИВЕН) - KONKURS ZA SORABOTNICI

 • Индустрија: Продажба и трговија
 • Краен рок: 21-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот

 Бидете дел од  успешен тим

 

Интернационална компанија со

претприемништво во Скопје

распишува Конкурс за прием на нови

соработници на различни позиции

за кои е обезбедена обука.

 

Потребни услови:

-комуникативни и љубезни

-желба за усовршување

-тимска соработка

- возило за работа низ Скопје

 

Ако сакате да постанете дел од оваа компанија која ви нуди можност за унапредување

 испратете го Вашето CV најдоцна до 21.01.2020 на:

                                               infovrabotuvanje@gmail.com 

Интервјуата ќе се одржат на 22.01.2020