Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ВИНИКИДС ДООЕЛ увоз-извоз Скопје Аеродром
 • Плата 20000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKJH

(НЕАКТИВЕН) - СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Аеродром
Детали за огласот