Детали за огласот

 • НЛБ Банка Центар
 • Плата 19350
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMGHN

(НЕАКТИВЕН) - ОПЕРАТОР ВО КОЛ-ЦЕНТАР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Центар
Детали за огласот