Детали за огласот

 • Друштво за производствопрометтранспорт и услуги МИКЕЛЕНИ Валентина ДООЕЛ увоз-извоз Скопје Карпош
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFJI

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 11-12-2019
 • Карпош
Детали за огласот