Детали за огласот

 • Друштво за производство и трговија БЕКОМ ИНВЕСТ увоз-извоз ДОО Битола Битола
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOHI

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Битола
Детали за огласот