Детали за огласот

 • Јавно претпријатие за одржување на улици и патишта и други комунално-услужни дејности СТИПИОН 2011 Штип Штип
 • Плата 18002
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLNOH

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 09-12-2019
 • Штип
Детали за огласот