Детали за огласот

 • Друштво за услуги СЕКЈУРИТИ ГРУП СЕРВИСИС ДООЕЛ Скопје Центар
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKJM

(НЕАКТИВЕН) - ОПЕРАТОР ЗА КОМПЈУТЕРСКА ОБРАБОТКА НА ТЕКСТ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Центар
Детали за огласот