Детали за огласот

 • Друштво за производствотрговија и услуги ЦАЈС ДОО увоз-извоз Кавадарци Кавадарци
 • Плата 12550
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNIJIG

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 15-12-2019
 • Кавадарци
Детали за огласот