ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Столар

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мериан-АС ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Фирма за производство на мебел од С...

Заварувач

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Белгиска компанија со преставништво...

Магационер

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје ...

Електро инсталатер

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Bakso DOOEL

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Баксо Електрика има потреба од Елек...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Tim Point

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: Компанија за увоз и дистрибуција на...

Неговател/ка

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПУСЗ Хармонија

Индустрија: Социјална

Регион: Скопски

Оглас: Приватна установа за социјална зашт...

мајстор-столар

0 favorite Објавен: 09-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Фирма за производство на мебел о...

BRAVAR ZAVARIVAC

0 favorite Објавен: 09-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Фирма за производство на мебел о...

Менаџер за човечки ресурси

4 favorite Објавен: 07-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: cammeo

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: Cammeo е водечки регионален такси п...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Mit Kom Ofis

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: BARAME PRODAVACKA ZA VO MARKET VO A...

Слаткар

0 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: кејк бутик

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: CAКE BOUTIKUE има потреба од слатк...

Маркетинг Агент

1 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лекс-Електрик Дооел

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Лекс Електрик е компанија со седишт...

Комерцијалист за продажба

2 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лекс-Електрик Дооел

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Скопски

Оглас: Лекс Електрик е компанија со седишт...

Агенти за продажба

1 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегамобил

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Скопски

Оглас: -Имаме потреба од 2 Лица во салон з...

Архитект

3 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНГРА ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: ИНГРА ДООЕЛ Скопје има потреба од 1...

Стоматолошка сестра

4 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU dr.Snezana Tofil...

Индустрија: Стоматологија

Регион: Скопски

Оглас: Stomatoloska ordinacija vo K.Voda i...

Специјалист за техничка поддршка

0 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кипу

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: We are looking for a motivated, ada...

Медицинска сестра

11 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU dr.Snezana Tofil...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Стоматолошка ординација од К.Вода и...

Програмер

0 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кипу

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Quipu is an IT consultancy and soft...

Градежен инженер/Архитект

4 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: KASA INZINERING

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Се бара инженер за работа и на тере...

Геодетски техничар

4 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуро Роад Дизајн Гру...

Индустрија: Геодезија

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголеме обем на работа, ЕУРО...

Бравар

2 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: орбита констракшн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирна има потреба од граде...

Градежен работник

1 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: KASA INZINERING

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Бараме монтери/бравари за работа на...

Промотер/ки

1 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медија Планет

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Трговско издавачка куќа, поради про...

Дистрибутер

2 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДООЕЛ ФАРМА ВЕТ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата за увоз и дистрибуција на п...

Деловен асистент

1 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: BELI EURO-TEKNIKA DO...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Firma od Vizbegovo ima potreba od D...

Келнер/Шанкер

2 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кафе Бар - М&Ф

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Кафе Бар ''M&F'' во Т.Ц.Капиштец - ...

Општ магацински работник

0 favorite Објавен: 29-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: BELI EURO-TEKNIKA DO...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Firma od Vizbegovo ima potreba od m...

Ракувач со градежна машина

0 favorite Објавен: 29-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуро Роад Дизајн Гру...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: ЕУРО РОАД ДИЗАЈН ГРУП ДОО Скопје им...

Собар/ka

2 favorite Објавен: 28-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Панорамика Диз...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел Панорамика Дизајн и Спа го пр...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 28-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Панорамика Диз...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел Панорамика Дизајн и Спа го пр...

Волонтер

10 favorite Објавен: 28-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нотар Мери Весова

Индустрија: Право

Регион: Скопски

Оглас: Потребен е волонтер, студент на пра...

Фармацевт

0 favorite Објавен: 28-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Јована-Фарм

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Se bara farmacevt ili farmacevtski ...

Продавач

0 favorite Објавен: 26-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕДО МЕДО ТРИ ДООЕЛ ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: ИТНО СЕ ПОТРЕБНИ СПОСОБНИ ЛИЦА КОИ ...

ПРОДАВАЧИ НА БРЗА ХРАНА ВО СЕНДВИЧАРА

2 favorite Објавен: 25-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДЕДО МЕДО ТРИ ДООЕЛ ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: ИТНО СЕ ПОТРЕБНИ СПОСОБНИ ЛИЦА К...

Пица мајстор

1 favorite Објавен: 24-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: РЕСТОРАН ГЕТ ТРЕЈД Д...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Гет Кафе Аеродром има потреба од Пи...