ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Месар/Касап

0 favorite Објавен: 22-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Касап – Месар (реон Кисела Вода) ...

Компјутерски техничар

0 favorite Објавен: 22-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИГИНЕТ

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Струмички

Оглас: ВРАБОТУВАМЕ Техничко лице за инстал...

Комерцијалист за продажба

0 favorite Објавен: 22-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еви Интернатионал Тр...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: EVI International Trade e фирма кој...

Mechanical engineer

0 favorite Објавен: 22-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource an IT company is seeking...

сметководител

1 favorite Објавен: 22-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: BOMI 10 LOGISTIK

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопје

Оглас: Nasata kompanija ima potreba od ...

Продавач

5 favorite Објавен: 21-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Кочани

Оглас: ...

Продавач

2 favorite Објавен: 21-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Кочани

Оглас: ...

Возач на такси

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Возач на такси

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Работник во високоградба

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за архитекту...

Индустрија: Разни области

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Дизајнер

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пантерфакс

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: MODEN KREATOR DIZAJNIRANJE , SELE...

Практикант

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аксапта Мастерс

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Axapta Masters is opening the doors...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пантерфакс

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: KOMERCIJLAISTKA RABOTA SO PONUDI T...

SENIOR AUTOMATION QA ENGINEER

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сикс П Консалтинг

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: ОПИС Спeцијализирана компанија з...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 21-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сикс П Консалтинг

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: ОПИС Спeцијализирана компанија з...

Sales supervisor

9 favorite Објавен: 20-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: kitanovskigroup

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Dali bi sakale da dobiete nesto bes...

Келнер/ка

2 favorite Објавен: 19-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГМЦ РАГУЗА 919

Индустрија: Угостителство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бараат келнери/ки со работно иск...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 19-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГМЦ РАГУЗА 919

Индустрија: Туризам

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бараат рецепционери за работа во...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 19-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бутик

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: Потребна е работничка за во сендвич...

ИТ систем Инженер

0 favorite Објавен: 19-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интек Систем

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: InTec System, a reputable Macedonia...

Возач на такси

0 favorite Објавен: 16-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз и ...

Индустрија: Разни области

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Customer Care Agent

1 favorite Објавен: 16-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дооел Травко

Индустрија: Туризам

Регион: Струшки

Оглас: YOU MUST BE FLUENT IN ENGLISH TO BE...

сметководител

2 favorite Објавен: 15-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Сметководство

Регион: Велес

Оглас: ...

сметководител

2 favorite Објавен: 15-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за градежниш...

Индустрија: Сметководство

Регион: Велес

Оглас: ...

Службеник за општи работи

4 favorite Објавен: 14-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИСОУРЦЕ ДОО

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битолски, Кичевски, ...

Оглас: iSource an IT company is seeking a ...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Петрев Компани

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Barame prodavacka na skrateno rabot...

Работник

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛИНЕА ДООЕЛ Битола

Индустрија: Дрвна

Регион: Битолски

Оглас: Фирмата Линеа има потреба од работн...

Архитект

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИСОУРЦЕ ДОО

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битолски, Кичевски, ...

Оглас: iSource an IT company is seeking a ...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мактренд

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: VOZAC ZA E KATEGORIJA...

Агент за продажба и маркетинг

1 favorite Објавен: 14-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Каусал Капитал

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: АГЕНТ ЗА ТЕЛЕФОНСКА ПРОДАЖБА / ПРОЕ...

Инженер за продажба

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЛАМИНАТИ КОМ ДОО При...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Ламинати ком ДОО, Прилеп, произв...

Инженер за набавки

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЛАМИНАТИ КОМ ДОО При...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Ламинати ком ДОО, Прилеп, произв...

Инженер за оперативна припрема и планирање на производство

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЛАМИНАТИ КОМ ДОО При...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Извозно оириентирана фирма, прои...

Инженер за технолошка припрема во производство

0 favorite Објавен: 14-06-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЛАМИНАТИ КОМ ДОО При...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Извозно оириентирана фирма, прои...

Електроинсталатер

0 favorite Објавен: 13-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...