Детали за огласот

 • нема информација нема информација
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеХонорарно
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефон078 384 249
 • Контакт емаилнема информација
 • Веб страна
 • Код на огласотTGOGNLI

HONORARNA RABOTA

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 21-09-2020
 • нема информација
Детали за огласот

Странска компанија има потреба од надворешни сериозни соработници за работа

Ако сте заинтересирани за сериозна работа како надворешен соработник и сте тимски играч за работа во една од најдобрите американски компании инсталирани во нашата држава јавете се за да закажеме состанок на телефонскиот број:

078 384 249