Детали за огласот

 • ПХП АППС ДООЕЛ Скопје
 • Плата 30.000
 • Вид на вработувањеОпределено
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNLMN

(НЕАКТИВЕН) - PROJECT MANAGER

 • Индустрија: Информатика
 • Краен рок: 13-02-2020
 • Скопје
Детали за огласот

ПХП АППС е во потрага по талентирани и мотивирани проект-менаџери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини во менаџирање на програмерите. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови идеи.

 

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни услови за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

Познавање на работата (искуство со Waterfall, Agile, Scrum, Kanban);

Искуство со Asana ќе се смета за предност;

Познавање на англиски јазик, пишување и зборување;

Желба за тимска работа;

Искреност и самоиницијативност;

Желба за проучување нови технологии;

Проактивно размислување;

Активно учество во решавање на настанати проблеми;

Истрајност во работата;

Позитивен и креативен пристап кон работата;

Желба за лично и професионално усовршување;

 

Условите кои ги нудиме се:

Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа;

Статус на вработен од првиот работен ден;

Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување;

Бонуси;

Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци;

Државни празници не работиме;

 

 

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на phpappsdooel@gmail.com

 

 

Компанијата го цени вашето мислење за месечниот надоместок доколку самите го наведете кога ќе нѐ исконтактирате.