Детали за огласот

 • СЛАВ МАТ ТРАНС ДООЕЛ увоз-извоз Демир Капија Демир Капија
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKJI

(НЕАКТИВЕН) - ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Демир Капија
Детали за огласот