Детали за огласот

 • Друштво за производство промет застапување и посредување МАН ИМПОРТЕР МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден Илинден
 • Плата 15375
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOJL

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТОР

 • Индустрија: Администрација
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Илинден
Детали за огласот