Детали за огласот

 • Друштво за услугипроизводство и трговија на Оханесјан Марјан АТКО ДИЗАЈН увоз-извоз ДООЕЛ Прилеп Прилеп
 • Плата 12550
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLJNM

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 01-02-2020
 • Прилеп
Детали за огласот