ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Xamarin Developer

1 favorite Објавен: 08-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Cuspis Solutions

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: Се бараat Xamarin програмери за ...

.NET (Junior, Middle, Senior) Developer

4 favorite Објавен: 08-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Cuspis Solutions

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: Се бараat .NET (Junior, Middle, ...