ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Агроном

1 favorite Објавен: 11-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата АГРОУНИЈА Дооел Скопје ...

Шивач/ки

6 favorite Објавен: 11-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: хрис_ми

Индустрија: Текстилна

Регион: Кумановски

Оглас: konfekcija od Kumanovo bara rabotni...

Доктор/ка

4 favorite Објавен: 11-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ АВУЦЕНА

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ ординација по општа медицина АВ...

Бравар

1 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мериан-АС ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Фирма за производство на мебел од С...

Столар

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мериан-АС ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Фирма за производство на мебел од С...

Заварувач

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Белгиска компанија со преставништво...

Рецепционер

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН***ОХРИД ВРАБОТУВА: ...

Магационер

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје ...

Електро инсталатер

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Bakso DOOEL

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Баксо Електрика има потреба од Елек...

Собар/ka

6 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН*** ОХРИД ВРАБОТУВА: ...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Tim Point

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: Компанија за увоз и дистрибуција на...

Стоматолошка сестра

1 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Денто

Индустрија: Стоматологија

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бара стоматолошка сестра за рабо...

Неговател/ка

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПУСЗ Хармонија

Индустрија: Социјална

Регион: Скопски

Оглас: Приватна установа за социјална зашт...

Доставувач

14 favorite Објавен: 09-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТТ Табак

Индустрија: Дистрибуција

Регион: Кавадаречки

Оглас: Целосен оглас: Фирмата ТТ Табак ...

Менаџер за човечки ресурси

4 favorite Објавен: 07-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: cammeo

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: Cammeo е водечки регионален такси п...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Mit Kom Ofis

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: BARAME PRODAVACKA ZA VO MARKET VO A...

Слаткар

0 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: кејк бутик

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: CAКE BOUTIKUE има потреба од слатк...

Текстописец

3 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасофт

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: Hello. Please read the full descrip...

Рецепционер

6 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: Хотел Александрија има потреба од р...

Специјалист за техничка поддршка

0 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кипу

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: We are looking for a motivated, ada...

Електро инсталатер

1 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕЛЕКТРОГОПЕТ ДОО

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битолски

Оглас: се бараат електроинсталатери за опр...

Комерцијалист

17 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Тетовски

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Комерцијалист

6 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Комерцијалист

16 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Велешки

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Програмер

0 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кипу

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Quipu is an IT consultancy and soft...

Агенти за продажба

2 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PS ELECTRIC

Индустрија: Енергетика

Регион: Цела Македонија

Оглас: PS Electric LTD., Shumen, Bulgaria ...

Градежен инженер/Архитект

4 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: KASA INZINERING

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Се бара инженер за работа и на тере...

Геодетски техничар

4 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуро Роад Дизајн Гру...

Индустрија: Геодезија

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголеме обем на работа, ЕУРО...

Бравар

2 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: орбита констракшн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирна има потреба од граде...

Градежен работник

1 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: KASA INZINERING

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Бараме монтери/бравари за работа на...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: M Recruit

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Corporate Executive Vacancy Base...

Account Manager for International Clients

Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: M Recruit

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Finance Executive Vacancy Based ...

Деловен асистент

1 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: BELI EURO-TEKNIKA DO...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Firma od Vizbegovo ima potreba od D...

Келнер/Шанкер

2 favorite Објавен: 04-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кафе Бар - М&Ф

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Кафе Бар ''M&F'' во Т.Ц.Капиштец - ...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: M Recruit

Индустрија: Сметководство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Accounts Executive Job Vacancy ...

ОПЕРАТОРИ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВО

4 favorite Објавен: 03-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Ц & П Алати ДООЕЛ Ох...

Индустрија: Производство

Регион: Охридски

Оглас: Ц и П АЛАТИ ДООЕЛ Охрид , вработува...