ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Куќна помошничка

3 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Се бара куќна помошничка за одрж...

Наставен кадар

4 favorite Објавен: 08-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПСУМаксимилијан

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопје

Оглас: Заради зголемување на обемот на ...

Сервисер за мобилни телефони

0 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МОБИ-ИН ЕЛЕКТРОНИК Д...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Скопје

Оглас: Се бара серивсер за мобилни теле...

Фармацевтски техничар

1 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Интегралф...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопје

Оглас: -фармацевтски техничар за работа...

Дипломиран Фармацевт

0 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Интегралф...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопје

Оглас: -Дипл.Фармацевт за работа во апт...

POSAO U SLOVAČKOJ - SVI PASOŠI

1 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Berza Poslova

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Potrebni operateri, varioci, bravar...

prodavacka

0 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Euroalba dooel bara prodavacka z...

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

4 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Euroalba dooel bara komercijalis...

продажен персонал

0 favorite Објавен: 07-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Толлакс M1 киоск

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

сметководител

1 favorite Објавен: 05-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и задачи:• Кни...

Персонал за работа

2 favorite Објавен: 04-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: M’s Street Food

Индустрија: Угостителство

Регион: нема информација

Оглас: M's Street food има потреба од п...

Prodavacka i Komercijalist

2 favorite Објавен: 04-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: ЕУРОАЛБА ДООЕЛ од Скопје бара вр...

Маркетинг Агент

1 favorite Објавен: 04-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРД Радио Канал 77

Индустрија: Медиуми

Регион: Скопје

Оглас: Радио Канал 77 има потреба од ед...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 03-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Акација

Индустрија: Фармација

Регион: Скопје

Оглас: ПЗУ Аптека Акација е здравствена...

Рентален агент

3 favorite Објавен: 03-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги и ...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопје

Оглас: Rent a Car agecija ima potreba o...

ТЕЛЕФОНСКИ OПЕРАТОР

22 favorite Објавен: 03-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Триглав Осигурување ...

Индустрија: Осигурување

Регион: Скопје

Оглас: Работни задачи и одговорности:...

Шанкер/ka

1 favorite Објавен: 03-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Потребни се позитивни и насмеани...

ФИНАНСОВ АДМИНИСТРАТОР

0 favorite Објавен: 03-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДЕНМАК ДОО од Скопје...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Опис на работни задачи: &...

Online store manager

8 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Data Nest

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Битола

Оглас: A UK company with over 10 years&...

Работа од дома - преку интернет

24 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Американска компаниј...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Сите сме скептични кога станува ...

Magacioner

0 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ С...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас:   ДП...

Чувар

2 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ "ИНТЕР АЛ ПИН" ...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас:   ДПТУ "ИНТЕР АЛ ПИН...

Обезбедувач

0 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Агенција за обезбеду...

Индустрија: Обезбедување

Регион: Илинден

Оглас: Агенцијата за обезбедување &bdqu...

Обезбедувач

3 favorite Објавен: 02-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Агенција за обезбеду...

Индустрија: Обезбедување

Регион: Скопје

Оглас: Агенцијата за обезбедување &bdqu...

Социјален работник

2 favorite Објавен: 01-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Геромедикал Феникс

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Дом за стари лица Геромедикал Фе...

Медицинска сестра - техничар

14 favorite Објавен: 31-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

Data Collection and Analysist

3 favorite Објавен: 30-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Охрид

Оглас: A successful candidate must:...

Монтер/Сервисер

0 favorite Објавен: 30-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Центар за лифтови

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: Центар за лифтови вравотува елек...

Архитект (проектант)

2 favorite Објавен: 30-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: сара4 доо

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Фирмата Сара4.ДОО има потреба од...

Онлијан продажби и Поддршка на корисници

5 favorite Објавен: 29-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Хоум Маркет ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Делчево

Оглас: Фирмата Хоум Маркет ДООЕЛ има по...

ПРОДАВАЧКА ВО ПЕКАРА

3 favorite Објавен: 29-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Пекара БРЕДВЕЈ Алекс...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Имаме потреба од продавач или пр...

Возач – дистрибутер

0 favorite Објавен: 29-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: САРДОНИКС СД

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Трговска фирма, увозник и дистри...

CALL CENTER AGENTS

1 favorite Објавен: 27-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: младинска книга скоп...

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопје

Оглас: Младинска книга, реномирана меѓу...

Инженер за оперативна припрема и планирање на производство

0 favorite Објавен: 27-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Доган Дизајн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Доган Дизајн објавува оглас за и...

Општи работници

2 favorite Објавен: 27-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Доган Дизајн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Доган Дизајн e фирма која се зан...

мајстор-столар

1 favorite Објавен: 27-12-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Доган Дизајн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Доган Дизајн e фирма која се зан...