ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Раководител за набавка и продажба

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Илинден

Оглас: ...

Возач на автобус

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за сообраќај...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Битола

Оглас: ...

Референт за внатрешна контрола на транспорт

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Работник за едноставни работи нераспределен на друго место

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за рециклажа...

Индустрија: Разни области

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Работник за едноставни работи на производствена линија

1 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТЕКСПОРТ ДООЕЛ извоз...

Индустрија: Производство

Регион: Илинден

Оглас: ...

Службеник за кредити

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: СТОПАНСКА БАНКА АД -...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Администратор

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Администрација

Регион: Желино

Оглас: ...

Програмер

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Организатор на конференции

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Невладини организаци...

Регион: Центар

Оглас: ...

Економист

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ХАЛК БАНКА АД Скопје

Индустрија: Економија

Регион: Центар

Оглас: ...

Разнесувач на храна

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: БИАКЛОС ДОО увоз-изв...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Трговски посредник

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Трговија

Регион: Центар

Оглас: ...

Технички претставник на продажба

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Центар

Оглас: ...

Административен службеник

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Администрација

Регион: Карпош

Оглас: ...

Готвач

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Возач на патнички автомобили

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: М-ТЕК ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Автомобилска

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Советник за маркетинг

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Центар

Оглас: ...

Администратор

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги тр...

Индустрија: Администрација

Регион: Охрид

Оглас: ...

Помошник готвач

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Разни области

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Техничар-технолог

2 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТЕКСПОРТ ДООЕЛ извоз...

Индустрија: Разни области

Регион: Илинден

Оглас: ...

Шанкер

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Карпош

Оглас: ...

Помошник готвач

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Разни области

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Монтер на соларнитопловодни и фотонапонски системи

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Македонски брод

Оглас: ...

Административен службеник

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Јавна Администрација

Регион: Карпош

Оглас: ...

Физиотерапевтски техничар

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Разни области

Регион: Чаир

Оглас: ...

Доктор по физикална медицина и рехабилитација

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ-Ординација по фи...

Индустрија: Медицина

Регион: Тетово

Оглас: ...

Маркетинг Агент

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: СТОПАНСКА БАНКА АД -...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Центар

Оглас: ...

Земјоделски работник

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за земјоделс...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Кавадарци

Оглас: ...

Градежен работник

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за градежниш...

Индустрија: Разни области

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Општ работник

1 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Охрид

Оглас: ...

Работник на бензинска пумпа

3 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Администратор

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Администрација

Регион: Прилеп

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Шуто Оризари

Оглас: ...

Градежен инженер-проектант

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за градежниш...

Индустрија: Инжинерство

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Продавач преку телефон

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги ФИ...

Индустрија: Разни области

Регион: Дебар

Оглас: ...

Пекар

0 favorite Објавен: 23-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...