ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 07-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: HED GROUP

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: SE BARAAT MEDICINSKI SESTRI i NEGUV...

Slatkar dekorater

0 favorite Објавен: 07-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: CAKE BOUTIQUE

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Се бара декоратер за торти. ...

Recepcioner

6 favorite Објавен: 07-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Hotel Mizo

Индустрија: Ugostitelstvo

Регион: Охрид

Оглас: Recepcioner...

Slatkar dekorater

1 favorite Објавен: 07-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: CAKE BOUTIQUE

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: Се бара декоратер за торти. ...

Sobarka \ Higienicharka

1 favorite Објавен: 07-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Hotel Mizo

Индустрија: Угостителство

Регион: Охрид

Оглас: Sobarka...

Возач на товарно возило

0 favorite Објавен: 06-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз тр...

Индустрија: Разни области

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 06-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Текстилна

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Оператор

3 favorite Објавен: 06-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АНЕ-ЕЛ-ДЕ-АН БИРО ДО...

Индустрија: Сметководство

Регион: Скопски

Оглас: Се нуди работно место - Оператор во...

Nurse

2 favorite Објавен: 06-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интернационален Бунд...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Nie, Internationaler Bund-Stuttgart...

Хигиеничар на производствени - работни простории

5 favorite Објавен: 05-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Велес

Оглас: ...

Оператор на ЦНЦ машина

10 favorite Објавен: 05-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

-бравари -заварувачи -металостругари -машински техничари

0 favorite Објавен: 05-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за истражно ...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Македонија

Оглас: - Машински инжењери кои работа...

Шивач

1 favorite Објавен: 05-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Илинден

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

4 favorite Објавен: 05-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Текстилна

Регион: Илинден

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

4 favorite Објавен: 05-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Илинден

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 04-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Келнер

5 favorite Објавен: 04-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговец поединец ТП ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Кавадарци

Оглас: ...

Месар

0 favorite Објавен: 04-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Градежен инженер Проектант (хидротехничка насока)

4 favorite Објавен: 04-11-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за проектант...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Опис на работни задачи:Изработка...

Месар

0 favorite Објавен: 04-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Доктор/ка

3 favorite Објавен: 04-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кордис

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Приватна здравствена установа од Ск...

Хигиеничар

10 favorite Објавен: 02-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медика Центар

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Се бара хигиеничарка. Одржување на...

Медицинска сестра

21 favorite Објавен: 02-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медика Центар

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Се бара медицинска сестра за поликл...

Техничар конструктор на текстилни машини

2 favorite Објавен: 02-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Машинство

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Техничар конструктор на текстилни машини

0 favorite Објавен: 02-11-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Текстилна

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

2 favorite Објавен: 02-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: киви пласт

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Се бараат работници за производство...

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

0 favorite Објавен: 01-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: киви пласт

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Се бараат работници за производство...

Општ работник

0 favorite Објавен: 01-11-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Rivel Engineering

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Компанија која се занимава со произ...

Администратор

3 favorite Објавен: 31-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Администрација

Регион: Сарај

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

1 favorite Објавен: 31-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 31-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Осигурување

Регион: Аеродром

Оглас: ...

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

0 favorite Објавен: 31-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: киви пласт

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Се бараат работници за производство...

Продавач

6 favorite Објавен: 30-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Кавадарци

Оглас: ...

Web designer

0 favorite Објавен: 30-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МСМ системс

Индустрија: - Нема информација

Регион: Цела Македонија

Оглас: Firmata DDX Sistemi ima potreba od ...

Архитект

6 favorite Објавен: 30-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: napredok

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Potreben e arhitekt so iskustvo za ...

Комерцијалист, магационер

0 favorite Објавен: 30-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: feli as dooel

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопски

Оглас: фирма фели ас скопје за авто делови...