ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Регионален претставник

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Главна Канцеларија/С...

Индустрија: Администрација

Регион: Западна Македонија

Оглас: The SWG Head Office/ Secretariat fo...

Регионален претставник

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Главна Канцеларија/С...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: The SWG Head Office/ Secretariat fo...

Односи со јавност-PR

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Главна Канцеларија/С...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: The SWG Head Office/ Secretariat fo...

Агент за недвижности

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Перфект Недвижности

Индустрија: Недвижнини

Регион: Скопски

Оглас: Агенција за недвижности ПЕРФЕКТ бар...

Асистент за човечки ресурси

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Скопски Легури ДООЕЛ Скопје има пот...

Регионален претставник

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Главна Канцеларија/С...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: The SWG Head Office/ Secretariat fo...

Монтажер

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АМЦ Доо

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Заинтересираните кандидати ...

Регионален претставник

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Главна Канцеларија/С...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: The SWG Head Office/ Secretariat fo...

Продавач

0 favorite Објавен: 22-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Васидора ДООЕЛ

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопски

Оглас: Vasidora Fashion Group една од воде...

Агент за продажба

1 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Herba Natura DOOEL

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Опис на работната позиција: - Пр...

Агент за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Uroboros DOOEL

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Кумановски

Оглас: Вработуваме агенти за продажба прек...

Инвестициски советник

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокати ТОШИЌ и ЈЕВ...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Скопски

Оглас: Брокерска куќа – во основање, има п...

Агенти за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: За потребите на наш клиент кој се з...

Градежен инженер

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Eskavatori MK

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежната компанија Ескаватори МК ...

Агенти за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: За потребите на наш клиент кој се з...

Контролор

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: NEW ERA TEHTILE

Индустрија: - Нема информација

Регион: Битолски

Оглас: ЊУ ЕРА ТЕХТИЛЕ ДООЕЛ БИТОЛА ИМА ПОТ...

Презентер

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: интермак

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: INTER-MAK ima potreba od devojki za...

Администратор/Организатор

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: AED INVESTMENT

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата АЕД ИНВЕСТМЕНТ има потреба ...

Домашен помошник

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гемма Инженеринг

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Гемма изженеринг има потреба од дом...

Работник за обезбедување

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екот Гард

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото за обезбедување на лица и...

Брокер

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокати ТОШИЌ и ЈЕВ...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Скопски

Оглас: Брокерска куќа – во основање, има п...

Извршен директор

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокати ТОШИЌ и ЈЕВ...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Скопски

Оглас: Брокерска куќа – во основање, има п...

Агенти за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: За потребите на наш клиент кој се з...

Угостителски работници

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фибула Ер Травел ДОО...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Дебарски, Демирхисар...

Оглас: Хотел Изгрев ***** е хотел кој се н...

Агенти за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: За потребите на наш клиент кој се з...

Агент за продажба

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Тетовски

Оглас: За потребите на наш клиент кој се з...

Мајстор

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Euro-profil dooel

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: мајстор за производство на алуминиу...

Градежен техничар

0 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Eskavatori MK

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежната компанија Ескаватори МК ...

Економист

1 favorite Објавен: 21-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Eskavatori MK

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежната компанија Ескаватори МК ...

web developer

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Taskforce BPO

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: Task Force BPO Bitola is seeking a ...

Општ работник

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МАКОИЛ ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: МАКОИЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потерба од ...

Личен асистент

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Агенција Хоризонт

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: За потребите на својот клиент тргов...

Business Intelligence Analysts/Developers

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Супорт & Солушонс це...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Job and skills: As a BI Developer,...

Доктор/ка

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пзу ем-дент

Индустрија: Стоматологија

Регион: Скопски

Оглас: Пзу Ем-Дент има потреба од др.стома...

Хемиски инженер

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ФОБАС КОМПАНИ

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Потребен е технолог(хемиски инженер...

Месар/Касап

0 favorite Објавен: 20-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Прима дооел

Индустрија: Прехранбена

Регион: Кумановски

Оглас: Месарница Прима бара работници за р...