ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Контролор на линија

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Текстилна

Регион: Виница

Оглас: ...

Кројач

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...

Пеглач на алишта

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

0 favorite Објавен: 16-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Текстилна

Регион: Виница

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

0 favorite Објавен: 16-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Виница

Оглас: ...

Монтер на мебел

0 favorite Објавен: 16-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...

Механичар електроничар специјализиран

0 favorite Објавен: 05-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Виница

Оглас: ...

Продавач

2 favorite Објавен: 10-08-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ПАРФИМЕРИЈА САНШАЈН ...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...