ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Општ работник

1 favorite Објавен: 27-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „Скопски Легури “ ДООЕЛ Скопје има ...

Електричар

0 favorite Објавен: 27-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „Скопски Легури “ ДООЕЛ Скопје има ...

Управувач со градежна машина

0 favorite Објавен: 27-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „Скопски Легури “ ДООЕЛ Скопје има ...

Бравар

1 favorite Објавен: 27-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје има п...

Градежен работник

0 favorite Објавен: 27-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „Скопски Легури “ ДООЕЛ Скопје има ...

Бравар

0 favorite Објавен: 24-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Minimum DOOEL Skopje

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Бараме општ работник - бравар. Во ...

Општи работници

2 favorite Објавен: 22-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Минимум ДООЕЛ

Индустрија: Металургија

Регион: Скопје

Оглас: Бараме општ работник - бравар....