Детали за огласот

  • 101 HAIR CARE dooСкопје
  • Плата 30.000+
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOHFMK

(Неактивен) - ДОКТОР ПО ОПШТА МЕДИЦИНА

Детали за огласот

Се бара доктор/ка по општа медицина за работа во областа на трихологијата и естетската медицина.  Доколку сте спремни за работа во пријателска атмосфера, доколку естетската медицина ви е предизвик и област во која се пронаоѓате, сте спремни за унапредување и усовршување во оваа област тогаш можете да ни пратете ваша кратка биографија со слика на нашиот контакт емаил info@101hair.mk