Детали за огласот

  • WD CompanyСкопје
  • Плата 17000
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGMOINJ

(НЕАКТИВЕН) - ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Детали за огласот
нема информација
Останати огласи од ист регион
Останати огласи од иста компанија