Детали за огласот

  • Друштво за производство трговија транспорт и услуги ЛАНД-СЕРВИС ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата 18000
  • Вид на вработувањеПо договор
  • Број на работни места20
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttp://www.landservis.com.mk/
  • Код на огласотTHFLHMH

(Неактивен) - ХИГИЕНИЧАРИ

Детали за огласот

Потребни се хигиеничари за постојана работа на полно работно време,пожелно но незадолжително е претходно работно искуство.

Заинтресираните може да дојдат лично во канцелариите на Ланд Сервис на улица Мишко Михајловски бр.14А

Контакт телефон: 078-338-240 или 02-2550-157