Детали за огласот

 • Друштво за производствотрговија и услуги АГРО ЛЕСКА увоз-извоз ДООЕЛ БитолаБитола
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеПо договор
 • Број на работни места1
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаhttp://www.organicbioaronia.com/
 • Код на огласотTGOIGJM
 • Квалификации
  /

(НЕАКТИВЕН) - ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА

Детали за огласот

За потребите на нашата малопродажна продавница потребен ни е персонал за работа со стален работен однос.Сите заинтересирани можете да не контактирате на тел. 077 922 328 и 078 252 775 или на e-mail: agroleska@yahoo.com

Останати огласи од ист регион