Детали за огласот

 • Друштво за услуги и трговија на големо и мало ТОМИКС ДООЕЛ извоз-увоз Скопје Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMNI

(НЕАКТИВЕН) - ЕКОНОМИСТ СО УВЕРЕНИЕ ЗА ОБИЧЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ - 1 (ЕДНА) ПОЗИЦИЈА

 • Индустрија: Сметководство
 • Краен рок: 31-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот

Se bara lice za rabota vo smetkovodstveno biro so licenca za smetkovoditel ili ovlasten smetkovoditel