Детали за огласот

 • Друштво за трговија и услуги ПРЕМИУМ АГС ДОО увоз-извоз Скопје Гази Баба
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKIL

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Гази Баба
Детали за огласот