Детали за огласот

 • Друштво за услуги трговија и производство ВИЗИАНА ДООЕЛ увоз-извоз с.Клечовце Куманово Куманово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFHF

(НЕАКТИВЕН) - ПОМОШНИК ГОТВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот