Детали за огласот

 • Друштво за проектирање и инженеринг АДИ СТУДИО извоз-увоз Владо и др.ДОО Велес Велес
 • Плата 13000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKMGM

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 09-12-2019
 • Велес
Детали за огласот