Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ДУ-БО ДД МАРКЕТИ ДОО Куманово Куманово
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни места2
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаwww.duboddmarketi.mk
 • Код на огласотTGNJOKK

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТОР ЗА НАБАВКА

 • Индустрија: Продажба и трговија
 • Краен рок: 30-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот

АДМИНИСТРАТОРОТ КЕ РАБОТИ МАТЕРИЈАЛНО КНИГОВОДСТВО

ИМААТ ПРЕДНОСТ КАНДИДАТИ СО ИСКУСТВО