ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Соработници

1 favorite Објавен: 21-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фирма

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски, Прилепск...

Оглас: ХИТНО Потребни се 10 лица од Ско...

Готвач

0 favorite Објавен: 17-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фирма

Индустрија: Угостителство

Регион: Охридски

Оглас: ресторан има потреба од готвач и по...

Угостителски работник

0 favorite Објавен: 01-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фирма

Индустрија: Угостителство

Регион: Прилепски

Оглас: Сите категории на угостителски рабо...

Угостителски работник

7 favorite Објавен: 31-05-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фирма

Индустрија: Угостителство

Регион: Охридски

Оглас: се бараат работници за повеќе хотел...

Шпедитер

6 favorite Објавен: 10-05-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фирма

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: ТРАНСПОРТНА ФИРМА, БАРА ШПЕДИТЕР СО...