ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Пумпаш на бетонска пумпа

0 favorite Објавен: 12-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: нема информација

Оглас: Поради зголемен обем на работа Т...

Шофер на миксер

0 favorite Објавен: 12-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Поради зголемен обем на работа Т...

Машинист на булдожер

0 favorite Објавен: 07-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: нема информација

Оглас: Поради зголемен обем на работа, ...

Машинист на БОБКАТ

0 favorite Објавен: 07-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: За потребите на Каменолом Чардак...

Пумпаш на бетонска пумпа

0 favorite Објавен: 07-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: За потребите на Каменолом Чардак...

Машинист на дробилка

0 favorite Објавен: 07-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: За потребите на Каменолом Чардак...

ШОФЕР/ВОЗАЧ (C КАТЕГОРИЈА)

4 favorite Објавен: 20-04-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСМЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Македонија

Оглас: Градежната компанија “ТРАН...