ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

РАКОВОДИТЕЛ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТОВАРНИ ВОЗИЛА- 1 ( една позиција )

0 favorite Објавен: 09-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз и ...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопје

Оглас: ЖАС ГРУПАЦИЈА ДОО Скопје со...

ЕКОНОМИСТ СО ЛИЦЕНЦА ЗА ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ - 1 (една) позиција

2 favorite Објавен: 09-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз и ...

Индустрија: Економија

Регион: Скопје

Оглас:      ...

ЕКОНОМИСТ СО ЛИЦЕНЦА ЗА ОБИЧЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ - 1 (една) позиција

0 favorite Објавен: 09-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз и ...

Индустрија: Економија

Регион: Скопје

Оглас:      ...

ДИСПОНЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ - 2 ( две ) позиции

1 favorite Објавен: 09-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за превоз и ...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопје

Оглас: ЖАС ГРУПАЦИЈА  ДОО Скопје с...