ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Оператор

3 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ЛУТЕКС ДОО

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: ЛУТЕКС ДОО има потреба од вработува...

Шивач/ки

0 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ЛУТЕКС ДОО

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: ЛУТЕКС ДОО има потреба од вработува...

Администратор

4 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ЛУТЕКС ДОО

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: ЛУТЕКС ДОО има потреба од вработува...

Контролор

1 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ЛУТЕКС ДОО

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: ЛУТЕЏ ДОО има потреба од вработувањ...

Магационер

3 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ЛУТЕКС ДОО

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: ЛУТЕС ДОО има потреба од вработувањ...