ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Комерцијалист

7 favorite Објавен: 25-11-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГРАНДЕКС Дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Веќе 25 години работиме со ентузија...

Комерцијалист

6 favorite Објавен: 25-11-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГРАНДЕКС Дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Охридски

Оглас: Веќе 25 години работиме со ентузија...

Комерцијалист

2 favorite Објавен: 25-11-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГРАНДЕКС Дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Веќе 25 години работиме со ентузија...

Директор за продажба

0 favorite Објавен: 21-11-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГРАНДЕКС Дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Цела Македонија

Оглас: Веќе 25 години работиме со ентузија...