ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Продавач/ка во малопродажен објект

1 favorite Објавен: 06-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Euroalba dooel od Skopje bara : ...

Prodavac/ka

2 favorite Објавен: 06-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: СЕ БАРА ПРОДАВАЧ / КА ЗА РАБОТА ...

Prodavacka i Magacioner/Distributer

1 favorite Објавен: 05-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Еуроалба дооел бара вработени за...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АБВ - деловен именик

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Западна Македонија

Оглас: АБВ на Македонското Стопанство е ди...

Продавач

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БЕОСПОРТ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Трговското друштво ТАРА МОДА од Ско...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АБВ - деловен именик

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Западна Македонија

Оглас: АБВ на Македонското Стопанство е ди...

Мајстор

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PROING MONT

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ПРОИНГ МОНТ ДООЕЛ УЛ. ПЕРО НАКОВ ...

Електроавтоматичар

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PROING MONT

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ПРОИНГ МОНТ ДООЕЛ УЛ. ПЕРО НАКОВ ...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АБВ - деловен именик

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Западна Македонија

Оглас: АБВ на Македонското Стопанство е ди...

Персонал за продажба

2 favorite Објавен: 04-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара девојка за работа. Нудиме о...

Унапредувач на продажба

0 favorite Објавен: 04-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Over The Top Dooel S...

Индустрија: Трговија

Регион: Цела Македонија

Оглас: Друштвото за услуги ОВЕР ТХЕ ТОП ДО...

Prodavac/ka

1 favorite Објавен: 02-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Se bara prodavac/ka za rabota vo...

Продавач/ка во малопродажен објект

3 favorite Објавен: 01-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Маркет

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Маркет Св.Тома, Битола има потреба ...

Специјалист за продажба

0 favorite Објавен: 01-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Семос Едукација

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Семос Едукација како прв и најголем...

Специјалист за продажба

0 favorite Објавен: 01-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Семос Едукација

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Семос Едукација како прв и најголем...

Референт за продажба

2 favorite Објавен: 31-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: MEDIKAPRO DOOEL

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ПРОДАЖБА НА ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА ...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 31-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хромак

Индустрија: Трговија

Регион: Кумановски

Оглас: ТД Хромак бара хигиеничарка. Сите з...

Маркетинг Агент

0 favorite Објавен: 30-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: КЛИКДАГ ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 30-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Општ магацински работник

5 favorite Објавен: 30-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гетро-Гостивар

Индустрија: Трговија

Регион: Гостиварски

Оглас: „Гетро“-Гостивар има потреба од вра...

Возач

2 favorite Објавен: 30-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Референт

1 favorite Објавен: 30-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гетро-Гостивар

Индустрија: Трговија

Регион: Гостиварски

Оглас: „Гетро“-Гостивар има потреба од ра...

Продавач/ка во малопродажен објект

0 favorite Објавен: 30-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Lerin Plus

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Се бара продавач/ка за работа во ми...

Продавач/ка

0 favorite Објавен: 29-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Се бара продавач/ка за работа во...

Продавач/ка во малопродажен објект

12 favorite Објавен: 29-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dena Kompani dooel

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Дена ДООЕЛ има потреба од продавач ...

Продавач

0 favorite Објавен: 29-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медија Планет

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Трговско издавачка куќа, поради про...

Персонал за продажба

2 favorite Објавен: 28-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара девојка за работа. Нудиме о...

Комерцијалист за внатрешна трговија

1 favorite Објавен: 26-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Комерцијалист за внатрешна трговија

0 favorite Објавен: 26-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Трговија

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Продавач/ка во малопродажен објект

1 favorite Објавен: 26-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: l-nik

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Бараме продавачки за во меркетите н...

Продавачка

0 favorite Објавен: 25-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Бараме продавачки за во меркетит...

Маркетинг специјалист

0 favorite Објавен: 25-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елком Груп ДОО

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Две вработени во област на прода...

МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

0 favorite Објавен: 24-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПМКМ

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: За потребите на својот клиент &n...

Виљушкарист

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ГИС ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ ГИС ДООЕЛ има потреба од работ...

Агент за продажба

1 favorite Објавен: 23-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Се бара продавачка за штанд со т...

Промотер/ки

1 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дивајн

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: Маркетинг агенцијата ДИВАЈН – 25 го...