ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Месар/Касап

0 favorite Објавен: 05-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Kompanija Atanasovsk...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Компанија Атанасовски "Месарница Ка...

Водоинсталатер

1 favorite Објавен: 05-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Сите заинтересирани кандидати кои г...

Електричар

0 favorite Објавен: 05-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Сите заинтересирани кандидати кои г...

Градежен работник

0 favorite Објавен: 05-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Сите заинтересирани кандидати кои г...

Магационер

0 favorite Објавен: 04-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Чистач на простории

0 favorite Објавен: 04-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Печатење текстил-тру...

Индустрија: Разни области

Регион: Ѓорче Петров

Оглас: ...

Референт за продажба

13 favorite Објавен: 04-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: EURO-KLIMA BITOLA DO...

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Продажба на опрема за климатизација...

Ракувач со машини за обработка на хартија

14 favorite Објавен: 02-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за преработк...

Индустрија: Машинство

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Референт за продажба

15 favorite Објавен: 02-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за проектира...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Битола

Оглас: Продажба на опрема за климатизац...

Секретар/ka

3 favorite Објавен: 02-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Компанија НМ

Индустрија: Сметководство

Регион: Скопски

Оглас: Секретарка со познавање на англиски...

сметководител

6 favorite Објавен: 02-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Компанија НМ

Индустрија: Сметководство

Регион: Скопски

Оглас: Сметководител со познавање на финан...

Техничар-оператор

0 favorite Објавен: 01-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Бутел

Оглас: ...

Шивач/ки

2 favorite Објавен: 01-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: SNEZANA KOMERC

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголемен обем на работа,враб...

Конфекциски работник

2 favorite Објавен: 28-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТЕКСПОР ДООЕЛ СКОПЈЕ

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата за производство на ХТЗ опре...

- Нема информација

2 favorite Објавен: 28-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Х:И:ИНТЕЛЕКТ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Edukativen centar za stranski jazic...

менаџер за продажба

1 favorite Објавен: 27-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Шуман Дооел

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголемен обем на работата Ме...

Месар/Касап

0 favorite Објавен: 27-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Шуман Дооел

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголемен обем на работа Меса...

Практикант

6 favorite Објавен: 27-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Bold Development

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Охридски

Оглас: Bold Development, an English outsou...

Продавач

0 favorite Објавен: 27-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Шуман Дооел

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Поради зголемен обем на работа Меса...

Програмер

0 favorite Објавен: 27-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: САЈТЕК Р&Д

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: САЈТЕК Р&Д ДОО има потреба да врабо...

Келнер/Шанкер

0 favorite Објавен: 26-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Угостителство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бара квалитетен персонал за летн...

Собар/ka

0 favorite Објавен: 26-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Угостителство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бара квалитетен персонал за летн...

Кувар/ка

0 favorite Објавен: 26-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Угостителство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бара квалитетен персонал за летн...

Bebitieri

0 favorite Објавен: 26-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Бебиситерство

Регион: Источна Македонија

Оглас: RABOTA VO ANGLIJA (CUVANJE NA DE...

Рецепционер

3 favorite Објавен: 25-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: КАПЕЛИ ГРУП ДОО

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: "Pansion Bianko" (лоциран спроти Ка...

Шпедитер

5 favorite Објавен: 24-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: petimpex

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Цела Македонија

Оглас: Шпедиција Петимпекс има потреба од ...

Инженер на софтвер

2 favorite Објавен: 22-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Инжинерство

Регион: Бутел

Оглас: ...

Административен службеник

1 favorite Објавен: 22-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Администрација

Регион: Бутел

Оглас: ...

Референт за продажба

1 favorite Објавен: 22-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Петровец

Оглас: ...

Административен службеник

2 favorite Објавен: 22-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Јавна Администрација

Регион: Бутел

Оглас: ...

- Нема информација

1 favorite Објавен: 22-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: XTRADESALES1

Индустрија: - Нема информација

Регион: Цела Македонија

Оглас: Se baraat 6 kandidati za logistic...

Бравар

0 favorite Објавен: 21-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Гробар

1 favorite Објавен: 21-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Виница

Оглас: ...

Заварувач

0 favorite Објавен: 21-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

сметководител

15 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Е

Индустрија: Администрација

Регион: Кавадаречки

Оглас: Меѓународна компанија за управување...

Лаборант

11 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...