ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Општи работници

0 favorite Објавен: 04-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО...

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има...

Аниматор

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Забава и рекреција

Регион: Скопје

Оглас: Igroteka Habyland Jungle ima pot...

БРЕНД АМБАСАДОР (на веб академијата Еверест)

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Марјановиќ Едукација

Индустрија: Информатика

Регион: Македонија

Оглас: Веб академијата Еверест (www.eve...

Наставник по германски јазик

1 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Јазичен центар „Ворт...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопје

Оглас: Јазичниот центар „Вортекс&...

Наставник по германски јазик

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Јазичен центар „Ворт...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопје

Оглас: Јазичниот центар „Вортекс&...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Tehnomarket Makedoni...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Renomirana kompanija ima potreba o...

Продавач

4 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: DOOEL Durlanovi

Индустрија: Трговија

Регион: Прилепски

Оглас: Пет Шоп АМАЗОН има потреба од девој...

Градежен инженер

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Техноимпекс Градба

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирма има потреба од граде...

Ѕидар

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Техноимпекс Градба

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирма има потреба од зидат...

Продавач

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: моника

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата Моника ДОО од Прилеп која с...

Стоматолог

5 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ла дента

Индустрија: Медицина

Регион: Цела Македонија

Оглас: Нова ординација во Скопје, општина ...

Електро инсталатер

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Техноимпекс Градба

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирма има потреба од елект...

Продавач

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пет шоп

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара продавачка за во пет шоп ко...

Конфекциски работник

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТЕКСПОР ДООЕЛ СКОПЈЕ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Конфекциска фирма ТЕКСПОРТ-СКОПЈЕ з...

Келнер/ка

1 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: КафеБар63

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Кафе бар во Кисела Вода има потреба...

Стоматолог

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karadent

Индустрија: Стоматологија

Регион: Гевгелиски

Оглас: ПЗУ КАРАДЕНТ - Гевгелија има потреб...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: LEVIDIAGRO doo

Индустрија: Трговија

Регион: Цела Македонија

Оглас: Otvoren e konkurs za komrcijlist za...

Келнер/Шанкер

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Kafule

Индустрија: Угостителство

Регион: Битолски

Оглас: Кафуле Селект во Битола има потреба...

Адвокатски приправник

0 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Адвокат Најденовски

Индустрија: Право

Регион: Скопје

Оглас: Адвокатска канцеларија Најденовс...

Маркетинг Агент

0 favorite Објавен: 02-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кат Медиа

Индустрија: Медиуми

Регион: Скопски

Оглас: Cut Media Production има потреба од...

Водител

2 favorite Објавен: 02-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кат Медиа

Индустрија: Медиуми

Регион: Скопски

Оглас: Cut Media Production има потреба од...

Готвач

0 favorite Објавен: 02-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бургер Френдс

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата Интер Трејд Груп има потреб...

Sanker/ Konobar m/z

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Cafr bar Caballa

Индустрија: Угостителство

Регион: Западна Македонија

Оглас: Cafe bar Caballa bara personal z...

Машински инженер

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Озон дооел

Индустрија: Машинство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Oгласуваме слободно работно место н...

Продавач

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БетаМедико Традинг

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: БетаМедико Традинг има потреба од в...

Помошник во кујна

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ннн

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Добропознат ресторан за свадби во С...

Презентер

1 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: КОСМОС ГРУП

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: PORADI ZGOLEMUVANJE NA OBEMOT NA RA...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: проф. Софрониева

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: OPTIKA VIZUS IMA POTREBA OD OPTICAR...

Администратор/Организатор

6 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Атлас Центар

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Атлас Центарот има потреба од админ...

Администратор

1 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пост експрес македон...

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕОДНИЈА ДООЕЛ Скопј...

Помошник во кујна

0 favorite Објавен: 01-07-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ннн

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Добро познат ресторан во Скопје, Ча...

Продавач

1 favorite Објавен: 30-06-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за преработк...

Индустрија: Разни области

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Раководител

0 favorite Објавен: 30-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МА ГАМИНГ ДООЕЛ

Индустрија: Забава и рекреција

Регион: Винички

Оглас: Друштвото МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје им...

Касиер/ка

0 favorite Објавен: 30-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МА ГАМИНГ ДООЕЛ

Индустрија: Забава и рекреција

Регион: Винички

Оглас: Друштвото МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје им...

Комерцијалист за терен

0 favorite Објавен: 30-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интер Ал-Пин

Индустрија: Производство

Регион: Цела Македонија

Оглас: Поради зголемен обем на работа ИНТЕ...

Телефонски оператор

0 favorite Објавен: 30-06-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИТЛОГИСТИКА

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Are you ready to prove your sales s...