ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Отворени работни позиции

33 favorite Објавен: 25-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас:   Restaurant Soul Ki...

Електромонтер

0 favorite Објавен: 20-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за проектира...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје има...

Економист

1 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за управувањ...

Индустрија: Економија

Регион: Куманово

Оглас: ...

Проект менаџер

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Skopje

Оглас: Кандидатите треба да поседуваат:...

Компјутерски аниматор

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Project Better Self

Индустрија: Графичка

Регион: Северна Македонија

Оглас: Потребен е flat design аниматор ...

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА ВНАТРЕШНО СМЕТКОВОДСТВО

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Нафтена

Регион: Скопје

Оглас: Друштво за трговија и услуги НАС...

Medicinska sestra

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Интермед - Арт

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

home office - телефонски оператори

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: WD Company

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

Спец. по стоматолошка протетика

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Dentomedika Rafajlov...

Индустрија: Стоматологија

Регион: Скопје

Оглас: Барам спец. по стом. протетика з...

Електро техничар

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Kogel Stil

Индустрија: Енергетика

Регион: Скопје

Оглас: КОГЕЛ СТИЛ ДОО Скопје ги смета с...

Биолог

1 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Д-Р СОЊИЦА НИКОЛОВСК...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Хемичар

1 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Д-Р СОЊИЦА НИКОЛОВСК...

Индустрија: Хемија

Регион: Куманово

Оглас: ...

Продавач

4 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ КРЕАТИВО ПРО ГР...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Месар

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво ПРИМАЈовицаД...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Технички службеник

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: НОТАР АРТАН РАХОВИЦА...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Асистент за продажба

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДТУ ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ДТУ Том Таилор има потреба од асист...

IT Administrator

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бато енд Дивајн Граф...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: Bato & Divajn Graphic Center – воде...

Козметичарка

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Bonaderma

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Бонадерма бара козметичарка....

Проектант

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Салон за мебел Дизај...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Реномираниот Салон за мебел “Дизајн...

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Марија

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Аптека Марија има потреба од пр...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Kaj Dule tetoec

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Рибен ресторант "Кај Дуле" во Скопј...

Градежен инженер

1 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Турбоинженеринг

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Турбоинженеринг Дооел Скопје има по...

Стручен Соработник

2 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокатска канцелари...

Индустрија: Право

Регион: Скопски

Оглас: Адвокатска канцеларија “Ристова” вр...

Шпедитер

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ORKA HOLDING AD SKOP...

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Оддел за Шпед...

Персонал за продажба

1 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Крис и Том

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопски

Оглас: Поради отворање на но нов продажен ...

Помошник во кујна

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Ресторан Кеј

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Се бара помошник кувар во ресторан ...

Senior Python Developer

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: HILL International

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: If you are looking for your next bi...

Презентер

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: интермак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ИНТЕР-МАК има потреба од комуникати...

Account Manager for International Clients

Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сарај Медикал

Индустрија: Сметководство

Регион: Скопски

Оглас: ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ОВЛАСТЕН СМ...

Бравар

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: фабрика КАРПОШ АД

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: фабрика КАРПОШ АД Скопје има потреб...

Агент за недвижности

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДОМИК НЕДВИЖНОСТИ

Индустрија: Недвижнини

Регион: Скопски

Оглас: Agencija za promet so nedviznosti D...

Оператор

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Егзекјутив Срч Конса...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопски

Оглас: Нашиот клиент APTIV е реномирана ин...

Продавач

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Рефреш Џус Бар

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: ус и Смуди бар на фрекфентна локаци...

Магационер

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Турбоинженеринг

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Турбоинженеринг Дооел Скопје има по...

Бравар

0 favorite Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Saba Inzenering

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Саба Инженеринг има потреба од враб...

Account Assistant

Објавен: 19-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Sportmaster

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Ако си млад, позитивен, ги имаш пот...