ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Дигитална Архива

2 favorite Објавен: 13-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Дигиком

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: Дигиком бара работник за во диги...

Референт за увоз- извоз

1 favorite Објавен: 11-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ИНТЕРФИБЕР

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Имаме потреба од референт за уво...

Инженер за животна средина

0 favorite Објавен: 11-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Адвисент Дооел Скопј...

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Скопски

Оглас: Задачи и одговорности: 1....

SALES MANAGER

4 favorite Објавен: 11-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Генекс ХХЛ Дооел Ско...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Реномирана фирма од Скопје има п...

ХАУС МАЈСТОР и Цвеќар

2 favorite Објавен: 09-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ХХХ

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Фирма во Скопје која се занимава...

Работник за едноставни работи

7 favorite Објавен: 08-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: PS PLAY

Индустрија: Забава и рекреција

Регион: нема информација

Оглас: Се бара млада особа за работа во...

Градежен работник

1 favorite Објавен: 08-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: МЕРМЕР ФЛИНСТОН

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје-Кисела Вода

Оглас: Фирмата работи со производство и...

Кувари/ Шанкери/ Келнери/ Салатери

5 favorite Објавен: 03-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ХХХ

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Ресторан во Скопје има потреба о...

Цвеќар/ка

9 favorite Објавен: 28-01-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ХХХ

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Фирма во Скопје има потреба од 1...

Full-stack програмер

1 favorite Објавен: 13-02-2016 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: BioSistemika d.o.o

Индустрија: Информатика

Регион: Словенија

Оглас:   Фирмата БиоСистеми...

Столар

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги СЕ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Дактилограф

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Домаќин

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хаусмајстор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Водоинсталатер

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги СЕ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Шумарски техничар

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за дизајн и ...

Индустрија: Шумарство

Регион: Карпош

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги СЕ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Градежен работник

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија...

Индустрија: Разни области

Регион: Студеничани

Оглас: ...

Молер

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Комерцијален службеник

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струмица

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Стенограф

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Центар

Оглас: ...

Градинар за паркови

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Цвеќар-аранжер

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Ракувач со парни котли со механизирано ложење

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Котлар

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: К и К ДООЕЛ K an...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Раководител на смена

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги СЕ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Хигиеничар на производствени - работни простории

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Средно општинско учи...

Индустрија: Производство

Регион: Гевгелија

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 13-02-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...