ГОРЕ
top banner

Воспитувач

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Дримленд СП планет

Индустрија: Забава и рекреција

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Сакате вашиот работен ден да помине...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: - Нема информација

Индустрија: Фармација

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Застапник за странсии фармацевтски ...

Персонал

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Принц Супермаркет

Индустрија: Трговија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Фирмата Принце Ентерпрајс поради зг...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Келнер/ка

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: кафе бар СТАГЕ Кафе ...

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ИТНО: имаме потреба од КЕЛНЕР/КА ...

Сервисер на храна

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: кафе бар СТАГЕ Кафе ...

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ИТНО: имаме потреба од угостителс...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Фармацевт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ДПТ РОНТИС ДООЕЛ Вел...

Индустрија: Производство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Швајцарската мултинационална компан...

Агенти за продажба

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ВАС ТОУР ОПЕРАТОР ДО...

Индустрија: Авио

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ВАС ТОУР ОПЕРАТОР има потреба од ли...

Финансиски Администратор

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: „Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје има п...

Келнер/ка

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Ресторан Кеј

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Ресторан Кеј бара келнер за неопред...

Келнер/ка

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Hotel Russia

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Хотел Русија објавува оглас за рабо...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Вечер Прес

Индустрија: - Нема информација

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Вечер има потреба од систем админис...

Општ работник

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ПОУ „Иднина“ Скопје

Индустрија: Образование и наука

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Për punësim në zëvendësim deri në k...

Доставувач

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Деликатес Форум Доо

Индустрија: Прехранбена

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Chiken bar Di Pollo во Лептокарија ...

Раководител на сметководство

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: „Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје има п...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ПОУ „Иднина“ Скопје

Индустрија: Образование и наука

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од ЗРО С...

Специјалист за финансии

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: „Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје има п...

Комерцијалист

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: СТ- Охрид

Индустрија: Трговија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Кандитатот потребно е да има сопств...

Машински техничар

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ДПТУ Лапласт

Индустрија: Производство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ДПТУ Лапласт-М ДООЕЛ Скопје водечка...

сметководител

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: „Скопски Легури“ ДООЕЛ Скопје има п...

Веб програмер

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Есофт Солушн доо Ско...

Индустрија: Информатичка техноло...

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: 1. Одржување и развој на постоечкит...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Промотер

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Медија Планет

Индустрија: Трговија

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Трговско издавачка куќа, поради про...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: Хотел АРКА

Индустрија: Хотелиерство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Hotel ARKA www.hotelarka.com.mk има...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: - Нема информација

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Бифето на Економскиот факултет при ...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: - Нема информација

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: РЕСТОРАН има потреба од келнери, ск...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Експерт

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: RAMBOLL Danmark A/S

Индустрија: Животна средина

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Project Title: Strengthening the c...

Помошник во кујна

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: кафе бар СТАГЕ Кафе ...

Индустрија: Угостителство

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ИТНО: имаме потреба од ПОМОШНИК/Ч...

Доставувач

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: SNF Macedonia

Индустрија: Прехранбена

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: СНФ Македонија го проширува својот ...

Анкетар

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: ДеСо

Индустрија: - Нема информација

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: ДеСо бара анкетари/собирачи на пода...

- Нема информација

0favoriteОбјавен на: 31-03-2015

Компанија: - Нема информација

Индустрија: - Нема информација

Статус: Активен

Извор: Najdirabota.com.mk

Оглас: Фирма има потреба од KОМУНИКАТМВНИ ...